Agenda

25 jaar Damvallei - jubileumfeest

Dit weekeinde wordt het extreem warm ! Wapen je tegen de zon : doe lichte, maar beschermende kledij aan; zorg voor zonnecréme; drink voldoende. Draag een hoed, pet of breng een parasol mee voor de picknick.
Als je gevoelig bent voor insectenbeten : breng muggenmelk mee indien je het noordelijk wandelparcours wil volgen. Op de feestweide zelf zijn er geen muggen.

We hebben alvast gezorgd voor een extra lading verfrissende drank.

Tenzij je uitsluitend komt voor onze overheerlijke taarten : vergeet je picknick niet !

Fietsen kunnen gestald worden op de feestweide. Er is parkeerplaats voorzien aan de Solariumdreef.

Damvallei uitnodiging 2019 06 30 WEB

FOTOBOEK DAMVALLEI

Boek

 

In 1994 startte Natuurpunt in onze gemeente met de uitbouw van het natuurgebied Damvallei. De resultaten van meer dan 20 jaar natuurbeheer zijn nu gevat in een fotoboek ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Een verbluffend boek over de veerkracht van de natuur. Het succesverhaal van de Damvallei illustreert dat de vernietiging van de natuur niet onomkeerbaar is. Bedreigde of verdwenen dier- en plantensoorten herstellen of duiken terug op met het juiste beheer.


Wil je het fotoboek thuis ontvangen? Dat kan na overschrijving van 33,00 euro (28,00 euro voor het boek + 5,00 euro portkosten) op rekeningnummer IBAN BE 02 890-4342117-40 met vermelding ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Om portkosten te vermijden kan je het boek, na afspraak (09/228.73.58 of louis.gevaert@dsmg.be), afhalen bij Louis Gevaert, Izegrimhof 9 te Destelbergen.

WANDELKAART DAMVALLEI

Kaart Damvallei