Word lid van de grootste natuurvereniging in Vlaanderen!

Help de natuur in Vlaanderen. Word met het hele gezin lid van Natuurpunt.
Duizenden enthousiaste vrijwilligers vormen het kloppend hart van onze vereniging. Ze zijn dagelijks in de weer om de meest waardevolle natuur in jouw buurt de bescherming te geven die ze verdient.
Helpende handen zijn altijd welkom, maar ook als gewoon sympathiserend lid hebben we jou nodig.

Tal van voordelen

Voor slechts 38 euro per jaar ben je met het hele gezin lid van Natuurpunt. Je steunt daarmee onze vereniging en de natuur, en onze leden genieten tal van voordelen: het nationale en Gentse ledenmagazine, een welkomstpakket met daarin onder meer een wandelgids, korting bij activiteiten van Natuurpunt, en 10% ledenkorting in tal van winkels.

Hoe word je lid?

Op de site van Natuurpunt kan je je opgeven voor lidmaatschap.

Kies voor domiciliƫring !
Domiciliƫren betekent dat je Natuurpunt de toelating geeft om jaarlijks je lidgeld van je rekening te innen. Dit heeft alleen maar voordelen: Op die manier help je Natuurpunt heel wat geld te besparen. De vereniging betaalt vandaag immers heel wat druk- en verzendingskosten voor herinneringsbrieven. Wanneer je je lidmaatschapsbijdrage domicilieert, kan Natuurpunt dat bespaarde geld (jaarlijks duizenden euro's) besteden aan het echte natuurbehoud. Je kunt ook nooit vergeten om je lidgeld te betalen. Zo hoef je dus nooit een nummer van Snep! of Natuur.Blad te missen.
Vergeet ook niet om een geldig email-adres op te geven. Daarop contacteren we jou als er iets mis loopt met dat lidmaatschap. Met een veilig wachtwoord erbij kan je inloggen en meteen allerlei diensten van Natuurpunt gaan raadplegen.

Je wordt automatisch lid van Natuurpunt Damvallei. 

ACTIVITEITEN

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze werkdagen of ook van onze geplande -gratis- wandelingen en fietstochten, geef je email-adres dan door en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

FOTOBOEK DAMVALLEI

Boek

In 1994 startte Natuurpunt in onze gemeente met de uitbouw van het natuurgebied Damvallei. De resultaten van meer dan 20 jaar natuurbeheer zijn nu gevat in een fotoboek ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Een verbluffend boek over de veerkracht van de natuur. Het succesverhaal van de Damvallei illustreert dat de vernietiging van de natuur niet onomkeerbaar is. Bedreigde of verdwenen dier- en plantensoorten herstellen of duiken terug op met het juiste beheer.

Bestel dit fotoboek op onze web-shop.

POSTKAARTEN DAMVALLEI

Pakketjes met telkens 5 postkaarten aan 6,00€ per pakket.

Bestel snel via onze web-shop.

POSTKAARTEN set 1
POSTKAARTEN set 2

WANDELKAART DAMVALLEI

Kaart Damvallei

ACTIVITEITEN

zo feb 12, 2023 @10:00 -
Maandwandeling Damvallei : Valentijnswandeling
za feb 18, 2023 @10:00 -
Werkdag Damvallei
zo mrt 12, 2023 @10:00 -
Maandwandeling Damvallei : Roofvogels
 

WANDELPADEN DAMVALLEI

  • Damvalleipad
  • Bergenmeersenpad
  • Damvalleimeerpad